Camping


Genieten van de natuur , het buitengevoel en de gemoedelijke sfeer van Noord Limburg. 
Met het fluiten van de vogels ontwaken. Dat is pas lekker wakker worden…

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

  • Camping ‘t Rouweelse veld heeft 24 ruime plaatsen, verdeeld over 2 kampeerveldjes, omzoomd door hagen en mooi beschut, of lekker vrij met uitzicht over ‘t open veld. Door de ruime opzet van het terrein zijn de plaatsen royaal en de meeste zonnig.
  • Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom. Op het gehele terrein is gratis Wifi beschikbaar.
  • Het eerste kampeerveld is autovrij om de rust op dat terrein te bewaren staan de auto’s op de parkeerplaats. Op het tweede veld mag de auto bij de caravan blijven staan.

U hoeft zich niet te vervelen…

  • Er is een kleine recreatieruimte met tijdschriften, folders en fiets- en wandelroutes in de omgeving.
  • Veel gasten bezoeken tijdens een korte wandeling vanaf de camping het terras in Franse sfeer van de Hemelse Wijn of ijsboerderij de Veldweide
  • Attractiepark Toverland en de in 2015 geopende regionale, nationale en internationale paardensport accommodatie Equestrian Centre de Peelbergen liggen beide op slechts 3 a 4 km afstand

Genieten met oog voor de toekomst
Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon en af en toe wat regen tijdens de nachtelijke uren. Veel buiten zijn en een verrassende omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en het milieu. Zo is de stroom die u op ‘t Rouweelse veld gebruikt 100 % afkomstig van onze eigen zonnepanelen, wordt het douchewater voorverwarmd met een heathpipe en vragen wij de medewerking van onze gasten om het afval zoveel mogelijk te scheiden in onze eigen milieustraatje.

Voor meer informatie over onze tarieven klik hier: onze tarieven.

Op zoek naar ontspanning, rust en een unieke omgeving: kom naar ‘t Rouweelse veld!

001  IMG_2081 IMG_2071