Camping

001Genieten van de natuur , het buitengevoel en de gemoedelijke sfeer van Noord Limburg.

Met het fluiten van de vogels ontwaken. Dat is pas lekker wakker worden…

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

Camping ’t Rouweelse veld heeft 24 ruime plaatsen, verdeeld over 2 kampeerveldjes, omzoomd door hagen en mooi beschut, of lekker vrij met uitzicht over ’t open veld. Door de ruime opzet van het terrein zijn de plaatsen royaal en de meeste zonnig.

Vijftien kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom. Op het gehele terrein is gratis Wifi beschikbaar.

Het eerste kampeerveld is autovrij om de rust op dat terrein te bewaren staan de auto’s op de parkeerplaats. Op het tweede veld mag de auto bij de caravan blijven staan.

U hoeft zich niet te vervelen…

Er is een kleine recreatieruimte met tijdschriften, folders en fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Veel gasten bezoeken tijdens een korte wandeling vanaf de camping het terras in Franse sfeer van de Hemelse Wijn) of ijsboerderij de Veldweide

Attractiepark Toverland en de in 2015 nog te openen regionale, nationale en internationale paardensport accommodatie Equestrian Centre de Peelbergen beide op slechts 3 a 4 km afstand

Genieten met oog voor de toekomst

Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie. Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur. Zo is de stroom die u gebruikt 100 % afkomstig van eigen zonnepanelen, wordt het douchewater voorverwarmt met een heathpipe en proberen wij afval zoveel mogelijk te scheiden.

Op zoek naar ontspanning, rust en een unieke omgeving: kom naar ’t Rouweelse veld!